ΑΘΗΝΑ
07:47
|
26.01.2022
Ως κορνιζαρισμένη φωτογραφία στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Μπάιντεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O Ντόναλντ Τραμπ, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, τουλάχιστον υπό τη μορφή μιας φωτογραφίας που κρέμεται στο Χριστουγεννιάτικο Δένττρο των Μπάιντεν και παρουσιάστηκε σήμερα Δευτέρα.

Παρά το καλό προηγούμενο, καθώς ο Τραμπ εξαπέλυσε μια πρωτοφανή προσπάθεια να πείσει τους Αμερικανούς ότι ο Μπάιντεν δεν τον νίκησε πραγματικά στης Προεδρικές εκλογές της περασμένης χρονιά, το θέμα «Δώρα από καρδιάς» που επέλεξε η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της οικογένειας, αποδεικνύεται υπεράνω.

Μια φωτογραφία του Τραμπ και της Μελάνια σε χρυσή κορνίζα κρέμεται στο δέντρο της οικογένειας Μπάιντεν μαζί με φωτογραφίες του ζεύγους Ομπάμα, των οικογενειών των δύο προέδρων Μπους, των Ρίγκαν και των Κάρτερ. Μια θέση επίσης έχει και το ζέυγος Κλίντον, των Δημοκρατικών.

Κι άλλες φωτογραφίες των πρώην «πρώτων οικογενειών» της χώρας συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας Τραμπ, κοσούν έναν διάδρομο του Λευκού Οίκου όπως και κορνιζαρισμένες ευχαιτήριες κάρτες διακοπών των Μπάιντεν, των Ομπάμα και των Τραμπ, σε αντίθεση με το πικρή σχέση Τραμπ – Μπάιντεν, αλλά χάρην μιας «Χριστουγεννιάτικης ανακωχής».

Πηγή: AFP

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός κρατικής ευθύνης βρίσκονται η Μαραθώνος και η Κατεχάκη κατά τον Γιάννη Οικονόμου

Καραμανλής: Όπου πρέπει θα αποδοθούν ευθύνες, αλλά το κράτος στάθηκε όρθιο

Σκέρτσος για «Ελπίδα»: Ζητούμε συγγνώμη, θα αναζητηθούν ευθύνες όταν τελειώσει η μάχη

Αγωγή Ερντογάν κατά βουλευτών του CHP

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα