ΑΘΗΝΑ
21:11
|
23.04.2024
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τον πρωθυπουργό ως «αυτουργό της υγειονομικής καταστροφής», ενώ τον κατηγορεί ότι «ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωση».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ) σχετικά με τις νέες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τη νέα δέσμη μέτρων με στόχο την ανάσχεση της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων η Κουμουνδούρου θεωρεί τον πρωθυπουργό ως «αυτουργό της υγειονομικής καταστροφής», ενώ τον κατηγορεί για το γεγονός ότι «ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί».

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ των μέτρων που εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης περιλαμβάνονται η καθιέρωση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών, με διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ για όσους αρνούνται να διατίθεται υπέρ της χρηματοδότησης των δομών υγείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες.

Αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί.

Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα