ΑΘΗΝΑ
05:04
|
27.04.2024
Την άποψη ότι θα πρέπει να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από τον Φεβρουάριο εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άποψη ότι θα πρέπει να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από τον Φεβρουάριο εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως «πολύ σοβαρή» και σημειώνοντας ότι ο αριθμός των κρουσμάτων έχει σταθεροποιηθεί αλλά σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. 

Οι ντίσκο και τα κλαμπ θα πρέπει να κλείσουν εάν οι αριθμοί των περιπτώσεων ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο όριο, ανακοίνωσε επίσης η καγκελάριος, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις κατόπιν συνάντηση που είχε με τον διάδοχό της Όλαφ Σολτς και τους ηγέτες των γερμανικών κρατιδίων.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, η Γερμανία σκοπεύει επίσης να επιβάλει επιπλέον περιοριστικά μέτρα πανεθνικού χαρακτήρα στις κοινωνικές επαφές για τα μη εμβολιασμένα άτομα – κάτι που τα γερμανικά ΜΜΕ περιγράφουν ως «κλείδωμα για τους μη εμβολιασμένους».

Υπενθυμίζεται ότι η Αυστρία έγινε πριν λίγες ημέρες η πρώτη δυτική χώρα που κατέστησε υποχρεωτικά τα εμβόλια τις τελευταίες ημέρες, ενώ η Ελλάδα δήλωσε ότι θα καταστήσει υποχρεωτικά τα εμβόλια για άτομα άνω των 60 ετών.

Πηγές: The Guardian, The Local Germany

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα