ΑΘΗΝΑ
17:44
|
25.04.2024
Το «Κοσμοδρόμιο» παίρνει θέση για τις εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ./ΚΙΝ.ΑΛ. εν τω μέσω της εκλογικής διαδικασίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφίου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ανοίξει τη συζήτηση για το εύρος της συμμετοχής σε αυτή, με μερικούς να εκτιμούν πως ο αριθμός των όσων θα προσέλθουν στην κάλπη θα ξεπεράσει εκείνον του 2017, όταν περισσότεροι από 210.000 Έλληνες πολίτες προσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες.

Η εσωκομματική διαδικασία έχει φουντώσει τη συζήτηση για την δυνατότητα το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα να επανέλθει σε ρόλο ρυθμιστή των πολιτικών πραγμάτων της χώρας, ενώ έχει επαναφέρει στο επίκεντρο του δημόσιου λόγου τη νοσταλγία για το ιστορικό κόμμα.

Κολχικίνη και “ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ” - 2 εκ των κορυφαίων ερευνητών, μέλη της  ΠΑΣΠ! | The Socialist

Εμείς ευχόμαστε μια ήρεμη και δημοκρατική διαδικασία για τους συμμετέχοντες στη διαδικασία εκλογής. Παράλληλα, δίχως καμία διάθεση παρέμβασης στα εσωκομματικά τεκταινόμενα του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη πολιτικού σχηματισμού της χώρας, καλούμε με όση ένταση διαθέτει η φωνή του «Κοσμοδρομίου» τον κόσμο του ιστορικού και σημερινού ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ας μη γελιόμαστε, έτσι το φωνάζουν όλοι) να μην επιλέξει τον υποψήφιο εκείνο που έχει ταυτιστεί περισσότερο με τη Δεξιά και τον οποίο σειρά συστημικών ΜΜΕ προσπαθεί να επιβάλει δήθεν ως «επιλογή νίκης».

Όπως άλλωστε έχει πει και γνωστός δημοσιογράφος με καλή γνώση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, «Πράσινος ήλιος, Κάρμινα Μπουράνα και συνεργασία με τη Δεξιά, δεν πάνε μαζί».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα ειδική απεσταλμένη ανθρωπιστικών υποθέσεων των ΗΠΑ, η Λιζ Γκράντε

Ισπανία: Απόρριψη της υπόθεσης διαφθοράς της συζύγου του πρωθυπουργού Σάντσεθ

Τον ΚΟΣΜΟ ενόψει ευρωεκλογών παρουσίασε ο Πέτρος Κόκκαλης

Οι ΗΠΑ και 17 χώρες ζητούν από τη Χαμάς να αφήσει τους ομήρους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα