ΑΘΗΝΑ
07:48
|
16.04.2024
Τα νέα απαγορευτικά μέτρα θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και την αναστολή εργασιών εταιριών που οργανώνουν εκδηλώσεις από τις 9 Δεκεμβρίου και για τις επόμενες τέσσερις βδομάδες (δηλαδή και στη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς) ανακοίνωσε απόψε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ στο πλαίσιο έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ο Καστέξ διαβεβαίωσε τους επαγγελματίες του κλάδου πως θα αποζημιωθούν και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις κοινωνικές επαφές, τα επαγγελματικά και ιδιωτικά πάρτι, για να περιοριστούν κατά το δυνατόν τα νέα κρούσματα. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι επί του παρόντος δεν σχεδιάζεται νέο λοκντάουν ή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών κατά τις νυχτερινές ώρες.

Τα νέα μέτρα ανακοινώνονται παρά τον εμβολιασμό 52 εκατομμυρίων Γάλλων στο φόντο σημερινής ανακοίνωσης για 11.308 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα και 192 θανάτους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα