ΑΘΗΝΑ
06:22
|
20.04.2024
Ο κ. Ανδρουλάκης τους κάλεσε να συμβάλλουν με τις δυνάμεις τους στη μαζικότητα της συμμετοχής των πολιτών και στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το επιτελείο του νικητή του πρώτου γύρου εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου αναφέρει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης επικοινώνησε με τους συνυποψήφιούς του, Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο. 

Ο κ. Ανδρουλάκης τους κάλεσε να συμβάλλουν με τις δυνάμεις τους στη μαζικότητα της συμμετοχής των πολιτών και στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, κάτι το οποίο θα ενισχύσει περαιτέρω τη μεγάλη δυναμική που ήδη αναπτύσσει η παράταξη. 

Παράλληλα, τους ευχαρίστησε για την προεκλογική εκστρατεία που διεξήχθη σε πλαίσια αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού και ανέφερε ότι «την επόμενη μέρα θα είμαστε μαζί να αγωνιστούμε για να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου».  

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, αντίστοιχη επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες και με τον τρίτο της εκλογικής αναμέτρησης του πρώτου γύρου, Ανδρέα Λοβέρδο.

Πηγές: The Caller, Libre

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα