ΑΘΗΝΑ
07:00
|
27.04.2024
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κατήγγειλε την κυβέρνηση για «συγκάλυψη λόγω ενοχής».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την παραδοχή του πρόεδρου της Initiative, Μιχάλη Γκάλγκου, ότι στον τελικό κατάλογο για τη διανομή ή μη των εκατομμυρίων του δημοσίου χρήματος της «λίστας Πέτσα» προς τα ΜΜΕ είχε λόγο το Μαξίμου, σήμερα η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε να καλέσει στην Εξεταστική ως μάρτυρα τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας προκαλώντας την οργή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Οι θεσμικές παρεκτροπές της κυβέρνησης στην εξεταστική επιτροπή συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Σήμερα η ΝΔ έφτασε στο ακραίο σημείο να παραβιάσει ακόμη και δική της απόφαση που προέβλεπε να καλέσουν για μάρτυρα τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, υπεύθυνο για την παραλαβή του έργου. Αντ’ αυτού έστειλαν ένα μέλος, αντί για τον Πρόεδρο, και μάλιστα άλλης επιτροπής με διαφορετικό αντικείμενο», προσθέτει και ανακοινώνει: «Ως εκ τούτου ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αρνήθηκε να νομιμοποιήσει μια ακόμη κυβερνητική μεθόδευση απέχοντας από την εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κατήγγειλε επίσης την κυβέρνηση για «συγκάλυψη λόγω ενοχής» και το κόμμα της Κουμουνδούρου «αρνήθηκε να νομιμοποιήσει μια ακόμη κυβερνητική μεθόδευση απέχοντας από την εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα