ΑΘΗΝΑ
08:29
|
04.06.2026
«Έκανα λάθος, θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική» δήλωσε η Μαρίν, σε τηλεοπτική συνέντευση το βράδυ της Τετάρτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απολογία της στο κοινό έδωσε την Τετάρτη (8/12) η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, μετά τον ντόρο που προκάλεσε η φωτογραφία που την έδειχνε να διασκεδάζει σε κλαμπ, παρότι λίγες ώρες νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας βγήκε θετικός στον κορονοϊό. 

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί την προηγούμενη ημέρα στο πλαίσιο της κυβερνητικής ενημέρωσης και παρά το θετικό αποτέλεσμα Covid-19, η Φινλανδή Πρωθυπουργός συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα της, αντί να τεθεί σε αυτο – απομόνωση. 

«Έκανα λάθος, θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική» δήλωσε η Μαρίν, σε τηλεοπτική συνέντευση το βράδυ της Τετάρτης.

Olemme viettäneet itsenäisyyspäiväviikonloppuna vapaa-aikaa mieheni kanssa Helsingissä. Tyttäremme on ollut hoidossa…

Posted by Sanna Marin on Monday, December 6, 2021

Και παραδέχτηκε πως είχε λάβει τη σύσταση να αποφύγει τις επαφές με κόσμο, αν και όπως τόνισε οι υπουργοί που είχαν συναντηθεί επίσης με τον «θετικό» υπουργό Εξωτερικών αποφάσισαν να μην μπουν σε αυτο-απομόνωση επειδή είχαν κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά της Covid-19. 

Η Μαρίν έχει κάνει ήδη δύο τεστ Covid-19 τα οποία βγήκαν αρνητικά. 

Πηγές: ΝΒC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένης σαλάτας «Μπαρμπά Στάθης»

ΗΠΑ-Βουλή των Αντιπροσώπων: Πέρασε ψήφισμα που «ψαλιδίζει» τις πολεμικές εξουσίες του Τραμπ στο Ιράν

Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν να εφαρμοστεί η εκεχειρία αν η Χεζμπολάχ σταματήσει τις επιθέσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα