ΑΘΗΝΑ
15:31
|
23.09.2024
Συνελήφθη 65χρονος που περίμενε οπλισμένος την 64χρονη πρώην σύζυγό του έξω από το σπίτι της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη στην Κρήτη, έρχεται στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες του ενημερωτικού ιστότοπου CretaLive, ένας 65χρονος άνδρας περίμενε την 64χρονη πρώην σύζυγό του έξω από το σπίτι της, όντας οπλισμένος. 

Ο άντρας τελικά συνελήφθη μετά την καταγγελία της 64χρονης γυναίκας, δικάστηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή. Παράλληλα, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα την πρώην γυναίκα του. 

Ο ίδιος, ενώ παραδέχτηκε ότι κρατούσε πιστόλι κρότου, ισχυρίστηκε πως δεν την απείλησε, δεν την εξύβρισε, ούτε είχε σκοπό να της κάνει κακό!

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγός του με την οποία έχουν πέντε παιδιά, κατέθεσε ότι χώρισε γιατί ο 65χρονος δεν της φερόταν καλά, ενώ περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι η ίδια είχε πάει για ψώνια και ένας άγνωστος άντρας προσφέρθηκε να την βοηθήσει να τα μεταφέρει, γεγονός που φέρεται να εξαγρίωσε έτι περαιτέρω τον -κρυμμένο στην πυλωτή του σπιτιού της- πρώην σύζυγο, ο οποίος την περίμενε ήδη οπλισμένος.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 65χρονου βρέθηκε κι ένα κουζινομάχαιρο.

Πηγές: Zarpanews.gr, CretaLive

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ταμείο Αλληλεγγύης της Ε.Ε.: 101,53 εκατομμύρια για τις καταστροφές του «Daniel»

Κινητοποίηση για τη φωτιά στη Motor Oil

Φωτιά στην Κύθνο-Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Hellenic Train: Στη δικαιοσύνη για την 24ωρη απεργία της Πέμπτης 26/9 (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα