ΑΘΗΝΑ
01:13
|
19.05.2024
Στη δεκαετία του '90 γύρισε τον χρόνο, το Σάββατο (11/12), ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενθυμούμενος την εποχή που εργαζόταν ως οδηγός ταξί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη δεκαετία του ’90 γύρισε τον χρόνο, το Σάββατο (11/12), ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενθυμούμενος την εποχή που εργαζόταν ως οδηγός ταξί.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι τη δεκαετία του 1990 έπρεπε μερικές φορές να κερδίσει επιπλέον χρήματα ως ιδιώτης οδηγός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Russia 24 στο πλαίσιο ενός teaser της ταινίας «Σύγχρονη Ιστορία», ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανέφερε: «Μερικές φορές έπρεπε να κερδίσω επιπλέον χρήματα ως οδηγός ταξί. Είναι δυσάρεστο να μιλάμε για αυτό, αλλά, δυστυχώς, ήταν και αυτό».

Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ακόμη ότι όταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 έλαβε πρόταση από το Διοικητικό Γραφείο του Προέδρου να μετακομίσει για να εργαστεί στη Μόσχα, δεν μπορούσε παρά να την αποδεχτεί, γιατί δεν υπήρχε άλλη δουλειά.

Ήταν το 2018, όταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ένα ντοκιμαντέρ του Αντρέι Κοντράσοφ ότι κέρδιζε χρήματα ως οδηγός ταξί στην Αγία Πετρούπολη αφού άφησε τη δουλειά του στο γραφείο του δημάρχου όταν ο Ανατόλι Σόμπτσακ έχασε τις δημαρχιακές εκλογές.

Πηγές: Deutche Welle

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα