ΑΘΗΝΑ
01:46
|
01.10.2024
«Οκ, ο Κανάκης «δεν ήξερε», με αυτό το κορίτσι θα ασχοληθεί κανείς;» αναρωτιέται η γνωστή τραγουδίστρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εύστοχες παρατηρήσεις με αφορμή το βρώμικο ρόλο του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου σε βάρος γυναικών μετά τις αποκαλύψεις για τις αναρτήσεις βίντεο σεξουαλικού περιοχομένου εν είδη εκδίκησης σε πλατφόρμες πορνογραφίας προχώρησε σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ωστόσο, η Καίτη Γαρμπή δεν επικέντρωσε την προσοχή της μόνον στις αήθεις συνήθειες του γνωστού τηλεπαρουσιαστή όσο στις επιπτώσεις των απαράδεκτων ενεργειών του σε βάρος των γυναικών που έπεσαν στα δίχτυα του.

Η τραγουδίστρια χρειάστηκε μόνον μερικές αράδες για να πει, μέσω ανάρτησής της στο Ίνσταγκραμ, ό,τι χρειαζόταν θέτοντας μία ακόμη σημαντική διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση.

Η γνωστή Ελληνίδα καλλιτέχνιδα έδωσε βάρος όχι μόνον στις αποτρόπαιες πράξεις του τηλεπαρουσιαστή που συμμετείχε ως χτες στην ομάδα συνεργατών της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα όσο στα θύματα των απαράδεκτων ενεργειών του, τονίζοντας πως η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στα θύματα, που οι πληγές τους παραμένουν ανεπούλωτες.

Δεν παραλείπει, από την άλλη, να αφήσει έμμεσες πλην σαφείς αιχμές σε βάρος των επί χρόνια συνεργατών και φίλων του Αντώνη Κανάκη στολίζοντας παράλληλα τον Παναγιωτόπουλο με τους χαρακτηρισμούς «παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξυλόκαστρο: Οι φλόγες έφτασαν στην Ακράτα-Κλειστή η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών (upd)

Κλειστά και την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, τα σχολεία σε Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνη

Δωρεάν μαθήματα Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης από την Oracle Ελλάς

Δεκάδες νεκροί, πάνω από 600 οι αγνοούμενοι του τυφώνα Helene στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα