ΑΘΗΝΑ
21:59
|
10.05.2024
Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα και πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι αποχωρεί από την ενεργό δράση για λόγους υγείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη Τύπου ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο, για λόγους υγείας. Ο Αργεντινός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο με την ομάδας τη Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι 33 ετών και διαγνώστηκε στα τέλη Οκτωβρίου με καρδιακή αρρυθμία.

«Η συνέντευξη Τύπου είναι για ανακοινώσω την απόφασή μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Αποφάσισα να σταματήσω, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Η απόφαση που έλαβα είναι με γνώμονα την υγεία μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Σέρχιο Αγουέρο υποβλήθηκε σε μια διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία από τον γιατρό Γιόσεπ Μπρουγάδα. Δεν είναι διαθέσιμος για επιλογή και τους επόμενους τρεις μήνες θα αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας προκειμένου να καθοριστεί η διαδικασία αποθεραπείας του», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδώσει η Μπαρτσελόνα μετά τον αγώνα την Ντεπορτίβο Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου. Σε αυτό το παιχνίδι ο Αγουέρο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί της Μπάρτσα συνέστησαν τότε στον επιθετικό να σταματήσει την ενεργό δράση για τρεις μήνες. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η περίπτωσή του είναι πιο σοβαρή. Ο Αργεντινός άφησε το καλοκαίρι τη Μάντσεστερ Σίτι για την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ακολουθεί ένα βίντεο με ορισμένα από τα ομορφότερα γκολ του Κουν:




Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λεβερκούζεν: Δίνει δωρεάν τατουάζ στους οπαδούς της λόγω… καλής χρονιάς

Ταεκβοντό: Δεύτερος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Δημητρόπουλος

Στον τελικό του Conference League ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακός στο Final Four

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα