ΑΘΗΝΑ
03:43
|
05.10.2023
Κορυφώνεται ο προσυνεδριακός Διάλογος, ενόψει του β’ μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 με έμφαση στους τομείς: «Στρατηγική-Όραμα-Καταστατικό», στις 20-23 Ιανουαρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Προσυνεδριακός Διάλογος, ενόψει του β’ μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 με έμφαση στους τομείς: «Στρατηγική-Όραμα-Καταστατικό», στις 20-23 Ιανουαρίου 2022, κορυφώνεται σήμερα Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, με ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη στην Αθήνα, στον κινηματογράφο «Τριανόν», Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101).

«Σε μια περίοδο που η ολιγαρχία βουλιάζει τη χώρα σε όλο και βαθύτερη χρεοκοπία, θριαμβολογώντας ότι «δανειζόμαστε φθηνά» (λες και δεν μάθαμε τίποτα από την προ του 2009 εποχή!), η ολοκλήρωση του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 (20-23 Γενάρη 2022) μας δίνει την ευκαιρία να αποτιμήσουμε, αλλά και να  επαναπροσδιορίσουμε, τη στρατηγική και την ιδεολογία μας έτσι ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για τους αγώνες που έρχονται» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

«Από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, το ΜέΡΑ25 μετεξελίχθηκε σταδιακά από το κόμμα που ξαναέφερε το ΟΧΙ του 2015 στη Βουλή σε κόμμα με καθαρή ατζέντα ταξική, αντικαπιταλιστική, αυτοδιαχειριστική – κόμμα που αγωνίζεται μέσα και μαζί με τα κινήματα για την Αποκεντρωμένη Συμμετοχική Δημοκρατία με στόχο την Πράσινη Μετακαπιταλιστική Φεμινιστική Κοινή Ευημερία» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δελτίο τύπου.

Χαιρετισμό στην ομιλία θα απευθύνουν η Ελένη Δεληγιάννη (μέλος της ΠΓ του ΜέΡΑ25), ο Έρικ Έντμαν (πολιτικός διευθυντής DiEM25), η προσφάτως εκλεγμένη Γραμματέας MERA25 Γερμανίας, Julijana Zita και η Μιχαέλα Τσοχαντζή (μέλος της Νεολαίας ΜέΡΑ25).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Μόσχα από βδομάδα ο πρωθυπουργός του Ιράκ

Θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων, λέει ο υπουργός Υγείας

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Ιστορικά αναγκαίος ένας πολυπολικός κόσμος, λέει ο Πούτιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα