ΑΘΗΝΑ
01:58
|
08.09.2024
Πάρτι αφιερωμένο σε άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ στο Σίδνεϊ μετατράπηκε σε εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες έσπευσαν χθες, Παρασκευή (17/12), να εντοπίσουν εκατοντάδες ανθρώπους που παρευρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε πάρτι αφιερωμένο σε άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ στο Σίδνεϊ, το οποίο μετατράπηκε σε εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού, καθώς τα κρούσματα στη χώρα έφτασαν σε νέα υψηλά επίπεδα από τότε που ξέσπασε η πανδημία για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Ειδικότερα, τουλάχιστον  97 κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πιθανών του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον, εντοπίστηκαν μεταξύ αυτών που παρέστησαν σε πάρτι για το τελευταίο θεματικό άλμπουμ της πολυβραβευμένης ποπ δημιουργού.

Έτσι, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 600 άνθρωποι που παρέστησαν στην εκδήλωση θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ και να τεθούν σε αυτοαπομόνωση, ενώ οι αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι μπορεί να υπήρχαν κι άλλοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Υπό το φως των εξελίξεων το υπουργείο Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, πολιτείας όπου ανήκει το Σίδνει, τόνισε την αξία της τήρησης των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών.

Πηγές: NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Ρωσικό εμβόλιο κατά του καρκίνου πέρασε τις προκλινικές δοκιμές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα