ΑΘΗΝΑ
23:48
|
04.05.2024
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση ανάσχεσης του πανδημικού κύματος από τον επικεφαλής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δριμεία κριτική άσκησε ο επικεφαλής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, για τα τεράστια λάθη της κυβέρνησης στη διαχείριση ανάσχεσης του νέου πανδημικού κύματος. Μιλώντας στο κανάλι OPEN ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι θα είχαν σωθεί πολλές ζωές αν η κυβέρνηση άκουγε όσα ζητούσαν οι επιστήμονες από το καλοκαίρι.

«Είμαι θυμωμένος, χάνονται άδικα τόσες ψυχές», είπε ο επικεφαλής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» και πρόσθεσε, «γυρνάμε γύρω – γύρω δεν παίρνουμε μέτρα, τα αναβάλλουμε». Ο κ. Καπραβέλος αναρωτήθηκε «τι σημαίνει τα μέτρα μετά τις 3/01; Δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου κάνουμε σύμβαση με τον κορονοϊό;» και υποστήριξε πως τα μέτρα «έπρεπε να παρθούν πολύ νωρίτερα». Σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο η Πολιτεία «δεν μπορεί να νίπτει τας χείρας της, πρέπει να πάρει πιο αποφασιστικά μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της».

 «Από τον Αύγουστο είχαμε πει γιατί πρέπει να πάρουμε μέτρα, να μην έχουμε “μαύρο Νοέμβρη”, “μαύρο Δεκέμβρη”, “μαύρα Χριστούγεννα”. Και μέτρα δεν πάρθηκαν. Έγιναν τεράστια επιχειρησιακά λάθη και τα πληρώνουμε αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN.

Τέλος, αναφέρθηκε στις τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες ξεκαθαρίζοντας πως. «τα self tests είναι μια κοροϊδία. Αυτή τη στιγμή, συνάδελφοι μου στο Παπανικολάου για να εκδώσουν πιστοποιητικό νόσησης πρέπει να κάνουν pcr τεστ, όλοι. Και αυτοί που κάνουν rapid test πρέπει να βεβαιώσουν την νόσησή τους με pcr. Το self test αν θες το κάνεις, αν θες, δεν το κάνεις», δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος χαρακτηρίζοντας «ασόβαρη την αντιμετώπιση» της πανδημίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα