ΑΘΗΝΑ
20:19
|
03.05.2024
Ζητά από την κυβέρνηση να ανακαλέσει το μέτρο μείωσης της πληρότητας στα γήπεδα με όριο τους 1000 θεατές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Έκπληξη» για την απόφαση της κυβέρνησης να μειωθεί στο 10% η πληρότητα στα γήπεδα με όριο τους 1000 θεατές εξέφρασε απόψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτιμώντας πως το μέτρο «καταδικάζει σε λουκέτο τα γήπεδα».

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε επίσης αδυναμία να καταλήξει σε κριτήρια επιλογής των «1000 εκλεκτών» ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες  πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους και ζητά από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα το μέτρο.

Επιπλέον καλεί την Σουπερ Λιγκ να συγκαλέσει άμεσα Διοικητικό Συμβούλιο «ώστε με σύνεση και ορθολογισμό να παρθούν συλλογικά αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι».

Αναφέρει χαρακτηριστικό απόσπασμα τα εξής:

«Ταυτόχρονα, δυστυχώς όλοι οι φίλαθλοί μας θα βρεθούν σε κλειστούς χώρους εστίασης , σε πολύ πιο κοντινές αποστάσεις, για να παρακολουθούν τους ίδιους ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα έβλεπαν στα ανοιχτά γήπεδα, αφού οι ποδοσφαιρικοί αγώνες προβάλλονται σε κλειστές τηλεοπτικές πλατφόρμες που δεν διαθέτουν όλοι.

Καλούμε την κυβέρνηση και την αρμόδια επιτροπή λοιμωξιολόγων επειδή έχουν χάσει κάθε αίσθημα δικαίου, να αναθεωρήσουν άμεσα την απόφασή τους ώστε να ληφθούν δίκαια μέτρα και περιορισμοί για όλους τους πολίτες, είτε είναι φίλαθλοι και παρακολουθούν ποδόσφαιρο είτε παρακολουθούν θέατρο και συναυλίες είτε διασκεδάζουν σε εστιατόρια και χώρους εστίασης.

Περαιτέρω, τους καλούμε να επανεξετάσουν άμεσα τα συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία αφ’ ενός δημιουργούν δυο μέτρα και δυο σταθμά και αφ’ετέρου είναι απορίας άξιο πως προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο από την πανδημία, καθώς επιλέγεται για ακόμη μια φορά να κλείσουν τα ανοιχτά γήπεδα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται ανοιχτοί οι κλειστοί χώροι που συνωστίζονται χωρίς περιορισμούς χιλιάδες άτομα, σε συναυλίες, θέατρα, χώρους εστίασης, νυχτερινά κέντρα, μπαρ κλπ.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Ένας θάνατος από covid και αύξηση κρουσμάτων γρίπης άνω του 10%

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα