ΑΘΗΝΑ
16:11
|
02.07.2024
Σε εισαγγελέα και ανακριτή ξανά αυτή την ώρα ο 58χρονος παρουσιαστής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια ακόμα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά, κατατέθηκε χθες Κυριακή από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς η κοπέλα διαπίστωσε πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους απόπ την περίοδο 2004 – 2006. Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας η εισαγγελέας άσκησε νέα ποινική δίωξη. 

Έτσι, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα να απολογηθεί στις 10:00 το πρωί στον ανακριτή, μετά την προθεσμία που πήρε την Παρασκευή, πέρασε πρώτα ξανά από την εισαγγελέα η οποία άσκησε εναντίον του και νέα ποινική δίωξη.

Στη συνέχεια, ο 58χρονος, που έκανε Χριστούγεννα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης, έως και 10 ετών. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους, που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις των δύο νεαρών γυναικών, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για βίντεο με πρώην συντρόφους του παρουσιαστή.

Η Σταυρούλα Πρίλη, δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που έκανε μήνυση σε βάρος του, δήλωσε πως βρίσκεται σε επικοινωνία και με άλλες τέσσερις γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. «Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» πρόσθεσε.

Παράλληλα, στα χέρια του Απόστολου Λύτρα, δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει μηνύσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα «ροζ» βίντεο. «Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ινδία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες σε θρησκευτική τελετή- Ποδοπατήθηκαν από το πλήθος

Ισραήλ: Ολονύχτιοι βομβαρδισμοί και εντολή εκκένωσης της Χαν Γιούνις- «Δεν έχει μείνει ασφαλές μέρος»

Δίκη Τραμπ: Μερική ασυλία αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο- «Τρομερή αδικία» λέει ο Μπάιντεν

Κένυα: Νέες διαδηλώσεις κατά του προέδρου παρά την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα