ΑΘΗΝΑ
04:53
|
19.04.2024
Κάναμε «καινούργιο συκώτι»….
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόσφεραν απλόχερα γέλιο σε μια χρονιά δύσθυμη και βαριά που φεύγει. Πρόσωπα και στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστα και έκαναν σε αρκετές περιπτώσεις πιο υποφερτές τις «σοβαρές» ειδήσεις της χρονιάς που πέρασε. Όσα ελέχθησαν και όσα υπονοήθηκαν ενέπνευσαν τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα κι αν δεν γελάσαμε μέχρι δακρύων για καθένα από τα παρακάτω ενσταντανέ, στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα χαμόγελο το σκάσαμε και τους το χρωστάμε. Κι αυτό δεν είναι καθόλου λίγο. Γιατί μην ξεχνάτε: Το γέλιο, μακραίνει τη ζωή.

Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία… εεε στα media ήθελα να πω μεταδίδουν τον ιό του γέλιου, αλλά μια προσπάθεια θα την κάνουμε.

Ο Χατζηδάκης Σούπερμαν (Τούρτα γενεθλίων)

Συντάξεις, ΔΕΗ, Ολυμπιακή, ΤΡΕΝΟΣΕ, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει (Δεν ήταν τρολιά, οι συνεργάτες και η σύζυγός του την έφτιαξαν). Βάλε μου τη γωνίτσα με τη ΔΕΗ κυρ-Στέφανε, το παληκάρι είναι λεβέντης.

Ο Πικάσο μου έπεσε απ’ τα χέρια (Δε γίνεται δεν είναι δυνατόν)

Έργα και ημέραι της ΕΛ.ΑΣ.: Έλα μωρέ, δεν έγινε και τίποτα, ένας πίνακας στηρίχτηκε πρόχειρα, έπεσε, τον βάλαμε ξανά στη θέση του. Όλα καλά… δεν πάθαμε και τίποτα (Τι εννοείς, ήταν ένας σπάνιος Πικάσο; Να συλληφθεί πάραυτα αυτός ο Πικάσος).

Ένας είναι ο Άβερελ (Όταν ατενίζεις τα γελάδια και…)

Απρόσμενες συναντήσεις στον Θεσσαλικό κάμπο: «Είσαι ήρωας… Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική» (Όχι ρε Μήτσο, ο Άβερελ δεν είναι αυτός πάνω στο άλογο).

Τεστ, μάσκες και αντισυλληπτικά… (Γλώσσα λανθάνουσα)

Μας «γκαστρώσατε» με τα μέτρα κάθε τρεις και λίγο κ. υπουργέ (Πιπέρι στο στόμα…). Να παίρνατε τα μέτρα σας κύριοι. Αντισυλληπτικά υπάρχουν.

Άιντε Καραγκού – γκούνα Καραγκούνα (Δημώδες άσμα)

Τσολιάς, φούντα φέσι… ή πώς γελοιοποιείται μια εθνική επέτειος στην εκατονταετηρίδα της. Στυλιστική λεπτομέρεια το τσαντάκι. (Όχι δεν ήταν απόκριες).

O σκηνοθέτης και η εξαπατημένη (Θέατρο της Δευτέρας)

«Με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά». Ένα όσκαρ παρακαλώ στο τραπέζι 11 και γρήγορα μην κρυώσει. (Όχι στον κύριο βρε, στην κυρία δώστο).

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα (Ο τουρίστας)

Βίρνα, θέλεις να πεις ότι είναι Σεπτέμβρης; Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να σου πω, ότι είναι Σεπτέμβρης. Δηλαδή εννοείς ότι είναι φθινόπωρο; Γιάγκο, δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, είναι φθινόπωρο. Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να είναι φθινόπωρο;

Ο πόλεμος της ρώγας (Μαλάμω με τη φούρια σου…)

Δεν είμαστε χώρα εμείς. Αντροχώραφο είμαστε… Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω. Απ’ την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω; Την Κική την αγαπώ, μα μ’ αρέσει κι η Κοκό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα