ΑΘΗΝΑ
09:03
|
29.06.2024
Ένας ακόμα νεκρός άνδρας, ο δεύτερος μέσα σε 24 ώρες, εντοπίστηκε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Φωκά της Τήνου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας ακόμα νεκρός άνδρας, ο δεύτερος μέσα σε 24 ώρες, εντοπίστηκε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Φωκά της Τήνου. Το πτώμα βρήκαν στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, στο πλαίσιο περιπολίας με περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος. 

Ο άνδρας, ύψους περίπου 1,70μ., κανονικής σωματικής διάπλασης και ηλικίας περίπου 32 ετών με καστανά κοντά μαλλιά, φορούσε παντελόνι τζιν, χρώματος μπλε, δερμάτινη μαύρη ζώνη, μαύρα αθλητικά παπούτσια, κοντομάνικη μπλούζα (t-shirt) χρώματος λευκού εσωτερικά, πουκάμισο καρό εξωτερικά και μπουφάν χρωμάτων πορτοκαλί – λευκού – μαύρου. Το πτώμα του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για θύμα του ναυαγίου που σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων βορειοδυτικά της Πάρου, όταν ανατράπηκε σκάφος στο οποίο επέβαιναν πρόσφυγες, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε ένας ακόμα νεκρός άνδρας στη θαλάσσια περιοχή Κιόνα της Τήνου και σύμφωνα με τους διασωθέντες πρόσφυγες, ήταν επιβάτης του σκάφους που βυθίστηκε. Εάν λοιπόν και ο δεύτερος νεκρός είναι θύμα του συγκεκριμένου ναυαγίου, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 18 και συνολικά από τα τρία ναυάγια (Φολέγανδρος, Αντικύθηρα, Πάρος) στους 32.

ΠΗΓΗ: EΦ. ΣΥΝ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο μεταρρυθμιστής υποψήφιος Πεζεσκιάν προηγείται στις προεδρικές εκλογές του Ιράν

Φωτιά στην Κερατέα-Εκκενώνονται δύο οικισμοί

Γαλλία: Ραγδαία αύξηση στα κρούσματα ρατσισμού

Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα