ΑΘΗΝΑ
12:54
|
30.06.2024
Η ΝΔ κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης» κατά του πρωθυπουργού και του γιου του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με κορονοϊό μολύνθηκε και ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, καθώς βρέθηκε θετικός σε μοριακό τεστ covid-19 και βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στην Αθήνα

Ωστόσο η ασθένειά του φαίνεται πως έδωσε αφορμή για νέα κόντρα ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και την αξιωματική αντιπολίτευση, με τη Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της να κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης» κατά του πρωθυπουργού και του γιου του θεωρώντας πως αναμιγνύεται στις φήμες για φερόμενη παραβίαση του πρωτοκόλλου από τον φορέα του ιού.

Ειδικότερα, με απογευματινή ανακοίνωσή της η Ν.Δ. διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί «παραβίασης» του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου για την αντιμετώπιση μετάδοσης του κορονοϊού covid-19 από τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αποδίδοντάς τα εν μέρει σε «πόλεμο λάσπης» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή» αναφέρει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, και καταλήγει ως εξής:

«Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό-Εκλογές στις 6 Οκτωβρίου

Κεντροαριστερά: Το δράμα εύκολα γίνεται τραγέλαφος

Μητσοτάκης για φωτιές: Τα δύσκολα είναι μπροστά μας

Νέα πυρκαγιά στην Κερατέα-Μήνυμα από το 112

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα