ΑΘΗΝΑ
10:39
|
22.05.2022
«Καμπάνα» 15.000 ευρώ επέβαλε συνολικά το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στον διευθυντή του in.gr, Λ. Χαραλαμπόπουλο και στην εταιρεία Alter Ego.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ποσό των 15.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση του Κώστα Βαξεβάνη, καλείται να πληρώσει ο διευθυντής του in.gr, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και η εταιρεία Alter Ego στην οποία ανήκει η εν λόγω ιστοσελίδα, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύει το documentonews.gr, το Δικαστήριο καταδίκασε την εταιρεία Alter Ego υποχρεώνοντάς τη να καταβάλλει 12.000 ευρώ ως αποζημίωση στο Κώστα Βαξεβάνη, ενώ ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος οφείλει να του καταβάλλει ακόμη 3.000 ευρώ.

Επίσης, το Δικαστήριο υποχρεώνει το in.gr και την ιστοσελίδα «to10.gr» να δημοσιεύσουν περίληψη της δικαστικής απόφασης στην ίδια θέση που είχαν δημοσιευτεί τα άρθρα Λ. Χαραλαμπόπουλου, καθώς επίσης και να αφαιρέσουν τα επίμαχα άρθρα όταν η υπόθεση τελεσιδικίσει.

Πρόκειται για δικαστική υπόθεση σχετικά για τις σχέσεις του Κ. Βαξεβάνη με το Χρήστο Καλογρίτσα και την έκδοση του Documento, καθώς επίσης και για μία σειρά από χαρακτηρισμούς που όπως λέει το Δικαστήριο χρησιμοποιήθηκαν για να «λοιδορήσουν», να «εξυβρίσουν», να «χλευάσουν» και να σπιλώσουν τον Κώστα Βαξεβάνη.

Πηγές: Αυγή, Documento

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Να δοθεί τέλος στην εφαρμογή διεθνούς δικαίου δύο ταχυτήτων από τη Δύση απαιτούν εκατοντάδες καλλιτέχνες

Δικτατορίες και αποικίες δεδομένων: Η επίθεση στον Ανθρωπισμό και τον Ορθολογισμό

Ηλιόπουλος: Τα πράγματα στη χώρα μπορούν και πρέπει να πάνε διαφορετικά

Πούτιν: Διεξάγεται πλήρους κλίμακας πληροφοριακός πόλεμος εναντίον της Ρωσίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα