ΑΘΗΝΑ
02:35
|
21.09.2024
Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και περίπου ένα 24ωρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απροετοίμαστες βρήκε τις βασικές υποδομές 18 μεσοδυτικών και νοτιοανατολικών πολιτειών στις ΗΠΑ η έναρξη του νέου κύματος βαρυχειμωνιάς που τις πλήττει από την Δευτέρα.

Ο πρώτος απολογισμός θυμάτων (από την κατά τόπους σφοδρή χιονόπτωση) αναφέρει τουλάχιστον πέντε νεκρούς και πάνω από 850.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έμειναν δίχως ηλεκτρικό ρεύμα.

Στην περιοχή Φρεντερικσμπεργκ της Βιρτζίνια αργά το βράδυ της Δευτέρας σχηματίστηκε ουρά 80 χλμ από επαγγελματίες φορτηγατζήδες που μετέφεραν εμπορεύματα. Χιλιάδες φορτηγά έμειναν ακίνητα  επί τουλάχιστον 15 ώρες σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός δίχως αρκετά καύσιμα ή τρόφιμα.

Wintere Weather Interstate Shutdown

Στην Βιρτ΄ζίνια δεν έλειψαν ούτε οι καραμπόλες αφού αρκετοί δρόμοι είχαν μετατραπεί σε παγοδρόμια με αποτέλεσμα πολλές εκατοντάδες τροχαία ατυχήματα και καραμπόλες.

i-95-traffic-wintrer-storm-virginia-010422.jpg

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν πολύωρα μπλακ άουτ σε Μέριλαντ, Βιρτζίνια και το θάνατο πέντε ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά πέντε και επτά ετών.

Εικόνα

Στην Ουάσιγκτον αρκετές ομοσπονδιακές υπηρεσίες έκλεισαν για προληπτικούς λόγους ενώ ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν πάνω από το 50% των πτήσεων στα τρία αεροδρόμια της πολιτείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Αίτημα για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου

Θεσσαλονίκη: Πανεπιστημιακός καθηγητής καταδικάστηκε για εκβιασμό ερευνητών

Ανησυχία επιστημόνων για τον «Παγετώνα της Αποκάλυψης» που λιώνει με γοργούς ρυθμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα