ΑΘΗΝΑ
14:57
|
18.05.2024
Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση, απάντησε ο Κώστας Σκρέκας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση, απάντησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, χαρακτηρίζοντας «φθηνή και αντιπαραγωγική» την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να «μειώσει» το έργο της κυβέρνησης. 

«Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ, για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής σε σφοδρότητα διεθνής ενεργειακή κρίση. Η ενίσχυση διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τη διακύμανση των διεθνών τιμών ενέργειας και των τιμών ρεύματος στη χονδρική», επισημαίνει ο κ. Σκρέκας.

«Είναι φθηνή και αντιπαραγωγική η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μειώσει το σημαντικό αυτό μηχανισμό στήριξης, που πρώτη η Ελλάδα ανακοίνωσε για τη νέα χρονιά ανάμεσα στα 27 κράτη – μέλη της Ε.Ε. και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη, που δίνεται αναλογικά με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας για τον Ιανουάριο του 2022. Ας σταματήσει, λοιπόν, η αντιπολίτευση την αδιέξοδη μικροπολιτική, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο μας», κατέληξε ο κ. Σκρέκας.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Αύξηση κατά 30% εμπορικών συναλλαγών Ρωσίας-Ισλαμικών χωρών

Αύξηση τιμών πετρελαίου, ανησυχία για την προσφορά

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα