ΑΘΗΝΑ
00:18
|
29.09.2022
Ο Δήμος Αθηναίων προχωράει όλες τις διαδικασίες γύρω από τη δημοπράτηση και την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει να κατασκευάσει το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Δήμος Αθηναίων προχωράει όλες τις διαδικασίες γύρω από τη δημοπράτηση και την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει να κατασκευάσει το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό και τα υποστηρικτικά έργα στην περιοχή, περιμένοντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μέσα στον Φεβρουάριο.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2021, το συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ενέκρινε το σχέδιο για τον διεθνή διαγωνισμό, από τον οποίο θα προκύψει ο ανάδοχος για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Επ’ αυτού το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της οικονομικής επιτροπής για ένα κονδύλι συνολικού κόστους 600.000 ευρώ για όλες τις προπαρασκευαστικές διαδικασίες και τις μελέτες της δημοπράτησης, ενώ την ίδια ώρα το ΥΠΕΝ έχει δώσει ήδη την έγκρισή του για την αύξηση του κονδυλίου κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου, από τα 89,2 εκατ. ευρώ στα 115 εκατ. ευρώ με τον ΦΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Μπάιντεν καλεί τις πετρελαϊκές εταιρείες να μην εκμεταλλευτούν τον τυφώνα «Ίαν»

Μεγάλες τράπεζες χρηματοδοτούν την καταστροφή του Αμαζονίου…

Φρένο στις ρωσικές κάρτες MiR από άλλες τρεις τουρκικές τράπεζες

Σχέδιο νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας «ψήνει» η φον ντερ Λάιεν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα