ΑΘΗΝΑ
23:55
|
07.05.2024
Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα. Άγνωστα ακόμα τα αίτια του θανάτου του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός ηθοποιός και κωμικός Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος έγινε δημοφιλής από τη συμμετοχή του στην αμερικανική κωμική σειρά «Full House», απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο ηθοποιός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το προσωπικό του ξενοδοχείου «Ritz-Carlton» στο Ορλάντο της Φλόριντας. Αστυνομικοί από το τμήμα της κομητεία Όραντζ έλαβαν κλήση από το ξενοδοχείο και όταν έφτασαν στο δωμάτιο απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του ηθοποιού.

Τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του Μπομπ Σάγκετ παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο σε ανάρτηση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Όραντζ στο Twitter αναφέρεται ότι οι αρχές δεν διαπίστωσαν κάποια ύποπτη εγκληματική ενέργεια ή χρήση ναρκωτικών ουσιών. «Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές κλήθηκαν στο Ritz-Carlton, για μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε επί τόπου. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε το μήνυμα της αστυνομίας στο Twitter.

«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε σήμερα τον θάνατο του αγαπημένου μας Μπομπ», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειά του. «Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να γνωρίζετε ότι λάτρευε τους φαν του, την τέχνη του και το να κάνει όλους τους ανθρώπους, ασχέτως ηλικίας ή καταγωγής, να γελούν».

Ο Σάγκετ, βετεράνος στο είδος του stand up, είχε μόλις ξεκινήσει το Σάββατο νέα περιοδεία παραστάσεων στις ΗΠΑ. Μετά την παράσταση στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντας ο εκλιπών εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στην ενεργό δράση με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο Μπομπ Σάγκετ έγραψε ότι είναι «εθισμένος στο επάγγελμά του». «Επιστρέφω στην κωμωδία όπως όταν ξεκίνησα στα 26 μου χρόνια».

Ο 65χρονος κωμικός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC Full House δίπλα στον Τζον Στάμος και πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς και το σίκουελ του Netflix Fuller House, ήταν επίσης δημοφιλής παρουσιαστής των πιο αστείων οικιακών βίντεο της Αμερικής από το 1989 έως το 1997. Ήταν επίσης ο αφηγητής της δημοφιλούς κωμικής σειράς «How I Met Your Mother».

Συντετριμμένος από τον θάνατο του Σάγκετ δήλωσε ο Τζον Στάμος και άλλοι συνεργάτες του από τη σειρά «Full House».

Με πληροφορίες από το BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Julian and Gregory: A tale of two Easters

Ένας Οκτώβρης δικός μας, της Ρωσίας και ολόκληρου του κόσμου-Μια έκκληση Ρώσων διανοουμένων και καλλιτεχνών

Έφυγε από την ζωή η Αντζελίκ Κουρούνη

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα