ΑΘΗΝΑ
09:06
|
02.05.2024
Συνεχίζει τον εμπαιγμό ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, υποσχόμενος μείωση δημοτικών τελών όταν . . .τελειώσει η πανδημία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζει τον εμπαιγμό των δημοτών του Δήμου Αθηναίων ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος υποσχέθηκε μείωση δημοτικών τελών όταν . . .τελειώσει η πανδημία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ερωτηθείς εάν θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να σκεφτεί το θέμα των δημοτικών τελών ειδικά στις επιχειρήσεις που πλήττονται ο κ. Μπακογιάννης τόνισε: «Οι επιχειρηματίες της πόλης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εμείς ήμασταν ο Δήμος ο οποίος βγήκε μπροστά προτού ακόμα λάβει οποιαδήποτε απόφαση η κυβέρνηση, και είπαμε ότι όποια επιχείρηση κλείνει για λόγους δημόσιας υγείας, εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα πληρώνει τίποτα στον Δήμο Αθηναίων. Ήμασταν απολύτως ξεκάθαροι. Το ίδιο προφανώς ισχύει και τώρα και θα συνεχίσει να ισχύει όσο ζούμε σε αυτή την έκτακτη συνθήκη. Εμείς περιμένουμε να κλείσει ο κύκλος της πανδημίας, εύχομαι σύντομα -ακούγοντας κι εγώ τους ειδικούς ελπίζω να επιβεβαιωθούν-  και από εκεί και πέρα, προφανώς θα συζητήσουμε μια μείωση των τελών για να μπορέσουμε να δώσουμε ”ανάσα” σε όλους όσοι έχουν κρατήσει την Αθήνα όρθια».

Πέρα από την ντρίμπλα περί πανδημίας (η οποία είναι άγνωστο πότε θα τελειώσει και υπό ποια διοίκηση) όμως, ο επικεφαλής του μεγαλύτερου δήμου της χώρας χάρισε επίσης απλόχερο γέλιο με την αναφορά του στην Πρωτοχρονιάτικη συναυλία που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.

«Η διάρκεια, όπως ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα γιατί είστε άνθρωποι της τηλεόρασης, θα ήταν η ίδια και δεν επηρεάζει το κόστος με την εξής έννοια: Ακόμη κι αν είναι 170 λεπτά ή είναι 17 λεπτά, το κόστος είναι το ίδιο. Εμείς αυτό που θέλαμε είναι να δώσουμε λίγο χαρά και λίγο χαμόγελο. Νομίζω αυτό το καταφέραμε.

Νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Δήμος Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα, ότι ο Δήμος Αθηναίων λειτουργεί με διαφάνεια», είπε ο δήμαρχος που αρνήθηκε πριν λίγες μέρες να αποκαλύψει την αμοιβή του καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά στη φιέστα κόστους πάνω από 215 χιλιάδες ευρώ!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέλος οι διπλωματικές σχέσεις της Κολομβίας με το Ισραήλ

Μαζική αστυνομική παρουσία στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο για την πάταξη του φερόμενου αντισημιτισμού στα πανεπιστήμια

Βουλή: Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης με τα 158 «Ναι» της ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα