ΑΘΗΝΑ
23:13
|
25.04.2024
Θερμά συλλυπητήρια και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, για τον θάνατο του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τόνισε ότι «η Ευρώπη χάνει έναν γενναίο υπέρμαχο των αξιών της, που τίμησε με την παρουσία του τη θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». «Πάντα στο πλευρό της πατρίδας μας, έδωσε αγώνα για την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια των λαών της Ευρώπης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και απηύθυνε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αλέξης Τσίπρας: «Ένας φίλος της Ελλάδας»

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξέφρασε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «ο ξαφνικός θάνατος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, είναι μια τρομερή απώλεια για την Ευρώπη και την Ιταλία». «Ένας φίλος της Ελλάδας, με προοδευτικό όραμα για την κοινωνική Ευρώπη, που αγωνίστηκε για ένα δυνατό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θερμά συλλυπητήρια», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα