ΑΘΗΝΑ
02:27
|
27.04.2024
Το ντοκιμαντέρ θα γυριστεί για λογαριασμό της πλατφόρμας της ِِApple με παραγωγό την Όπρα Γουίνφρεϊ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αστέρα του Χόλιγουντ Σίντνεϊ Πουατιέ, σε ηλικία 94 ετών, ανακοινώθηκαν σχέδια για την δημιουργία ντοκιμαντέρ για τη ζωή του για λογαριασμό της πλατφόρμας της ِِApple με παραγωγό την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πληροφορίες του Deadline, η Apple ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό εδώ και πάνω από έναν χρόνο με την Όπρα Γουιίνφρεϊ να είναι εκτελεστική παραγωγός μέσω της Harpo Productions και της Network Entertainment και τον Ρέτζιναλντ Χάντλιν να σκηνοθετεί.

Ο Πουατιέ κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου το 1964 για την ταινία «Lilies Of The Field». Επιπλέον, ήταν υποψήφιος για άλλα δύο Όσκαρ, 10 Χρυσές Σφαίρες και έξι BAFTA.

Χαιρετίστηκε ως ένας από τους τελευταίους επιζώντες αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Πουατιέ πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Guess Who’s Coming to Dinner», «In The Heat Of The Night», «To Sir, With Love», «Sneakers», «The Defiant Ones» και A Raisin In The Sun. Εκτός από ηθοποιός με υψηλές διακρίσεις, ο Πουατιέ ήταν επίσης σκηνοθέτης, ακτιβιστής για τα πολιτικά δικαιώματα και πρεσβευτής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

The Old Oak: A symbol of endurance

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα