ΑΘΗΝΑ
07:27
|
18.05.2024
Μετά από τρία χρόνια, λόγω πανδημίας, η μεγάλη «γιορτή» του Χόλιγουντ επιστρέφει στο Dolby Theatre με παρουσιαστή. Δεν αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο νέος οικοδεσπότης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά από τρία χρόνια χωρίς «οικοδεσπότη» η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Όσκαρ, θα πραγματοποιηθούν με παρουσιαστή στο «σπίτι» της, το περίφημο Dolby Theatre, όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Η τελετή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον πρόεδρο του ομίλου παραγωγών «Hulu Originals & ABC Entertainment», Κρεγκ Έργουιτς, σε εκδήλωση της Ένωσης Τηλεκριτικών. Απέφυγε, ωστόσο, να αποκαλύψει ποιος θα είναι ο παρουσιαστής. «Μπορεί να είμαι εγώ», αστειεύτηκε ο Έργουιτς.

Ο τελευταίος «οικοδεσπότης» της βραδιάς των Όσκαρ για δύο χρονιές (2017 και 2018) ήταν ο κωμικός και παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ, ο οποίος είχε αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Το 2016 τα κινηματογραφικά βραβεία του Χόλιγουντ είχε παρουσιάσει ο κωμικός ηθοποιός, Κρις Ροκ, το 2015 ο ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις και το 2015 η κωμικός και παρουσιάστρια, Έλεν ΝτεΤζένερις.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Variety

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δωρεάν είσοδος σε όλα τα μουσεία και πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο 18 Μαΐου

Disiecta Membra #13: Το «Λυξόνταρμα» ή «Of Mice and Men»

Και το Μουσείο της Ακρόπολης στις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές

Καταστράφηκαν 6.500 τόμοι σπάνιων βιβλίων από τη φωτιά στη Λέσχη Αρίσβη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα