ΑΘΗΝΑ
23:44
|
28.09.2024
Προωθείται, έτσι, η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών και η ανάπτυξη δικτύου πέμπτης γενιάς (5G) σε φάσμα ευρύτερων επενδύσεων 1,4 δισ. ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα χέρια του ολλανδικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου United Group είναι πλέον η Wind Ελλάς καθώς ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η διαδικασία εξαγοράς της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, που αντανακλά τις αλλαγές στον τοπίο των τηλεπικοινωνιών της χώρας, ενοποιούνται οι εταιρίες Nova και Wind Ελλάς προκειμένου να προωθηθεί η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών και η ανάπτυξη τηλεπικοινωνιακού δικτύου πέμπτης γενιάς (5G) σε ένα φάσμα ευρύτερων επενδύσεων ύψους € 1,4 δισ.

Η United Group ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νάσου Ζαρκαλή από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Wind Ελλάς, με άμεση ισχύ. Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της United Group ευχαρίστησε τον Ν. Ζαρκαλή για το έργο του στην ηγεσία της εταιρίας για περισσότερο από μία δεκαετία, κατά την οποία πρωτοστάτησε στον μετασχηματισμό της Wind Ελλάς σε μία δυναμική επιχείρηση που παρέχει υψηλού επιπέδου εμπειρία στους πελάτες της. Ο Ζαρκαλής θα παραμείνει ως Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβούλιου για τρεις μήνες, συνδράμοντας κατά τη μεταβατική περίοδο.  

Ο Κυριακόπουλος νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Χάρης Κυριακόπουλος, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Wind Ελλάς, θα διαδεχθεί τον Ζαρκαλή στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Θα είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της αδιάκοπης συνέχειας των εμπορικών και λειτουργικών επιδόσεων της Wind Ελλάς, ενώ θα συμβάλει στον σχεδιασμό της επερχόμενης ενοποίησης με τη Nova. 

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Wind Ελλάς από την United Group - Νέος CEO ο Χάρης Κυριακόπουλος

Η United Group πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη των λεπτομερών σχεδίων ενοποίησης είναι τώρα προτεραιότητα για τη διοίκηση του group και τις διοικητικές ομάδες των εταιριών στην Ελλάδα. 

Η United Group εισήλθε στην ελληνική αγορά το 2020 με την εξαγορά της Nova, της εταιρίας που έφερε τη συνδρομητική τηλεόραση και το internet στην Ελλάδα.

Έκτοτε, επιχειρεί να ενισχύσει τη θέση της στην εγχώρια αγορά, προχωρώντας στο πλήρες rebranding της Nova και το λανσάρισμα της ΕΟΝ TV, που θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες τηλεόρασης στα Βαλκάνια. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποχώρηση της Apple από τις διαπραγματεύσεις για επένδυση στην OpenAI

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

ΟΠΕΚ: Η παγκόσμια ενεργειακή ζήτηση θα αυξηθεί κατά 24% έως το 2050

Πετρέλαιο: Σε τροχιά πτώσης οι διεθνείς τιμές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα