ΑΘΗΝΑ
14:07
|
20.04.2024
Με καυστική ειρωνεία απάντησε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠ.ΕΞ. στην υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, που ιεράρχησε τις προτεραιότητες ενός «Ρώσου πολίτη».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με καυστική ειρωνεία για μερικές από τις κακόφημες γειτονιές των ΗΠΑ, τις αποτυχίες των συστημάτων υγείας και εκπαίδευσης, αλλά και τις λακκούβες ακόμη και στο Μανχάταν απάντησε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠ.ΕΞ. Μαρία Ζαχάροβα στην υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ, που ιεράρχησε τις προτεραιότητες ενός «Ρώσου πολίτη».

Είπε η Βικτόρια Νούλαντ: «Αν ήμουν Ρώσος πολίτης, θα προτιμούσα μάλλον να βλέπω επενδύσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα, στην ιατρική και στα οδικά έργα, αντί να διοχετεύεται χρήμα για να προκληθεί κρίση και να στέλνονται στρατιωτικοί εκεί στο χιόνι».

Κι απάντησε η Μαρία Ζαχάροβα: «Βικτώρια, μείνετε πολίτης των ΗΠΑ και σκεφτείτε το ίδιο, μόνο σε σχέση με τη χώρα σας, που έχει πάρα πολλά προβλήματα.

Την ποιότητα του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος αποκαλύπτουν εκφραστικά οι παράλογες και γεμάτες λάθη δηλώσεις των εκπροσώπων του Λευκού Οίκου.

Το σύστημα υγείας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πανδημίας έδειξε ξεκάθαρα το επίπεδό του τόσο στον πληθυσμό της χώρας, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και αν ανησυχείτε τόσο για τους δρόμους, τότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε από τη Νέα Υόρκη, λακκούβες όπως στο Μανχάταν δεν υπάρχουν μάλλον σε καμία άλλη μεγάλη πόλη στον κόσμο.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε όσα χρήματα απαιτούνται για να λύσετε τα παραπάνω αμερικανικά προβλήματα, εάν, για παράδειγμα, μειώσετε τις αμερικανικές βάσεις στην Ευρώπη, που περιβάλλουν τη Ρωσία σαν σφιχτό δαχτυλίδι τόσο κατά τον ”κρύο χειμώνα” όσο και το ”καυτό καλοκαίρι”, είτε εάν πάψετε να χορηγείτε δισεκατομμύρια για έγχρωμες επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο και για τη συντήρηση αυτοδιορισμένων όπως ο Γκουαϊδό ή η Τιχανόφσκαγια.

Δεν ξέρετε από πού ν’ αρχίσετε; Διαλέξτε Philadelphia Badlands ή Camden. Καλή τύχη!»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα