ΑΘΗΝΑ
08:16
|
19.04.2024
Έγιναν εξαιρέσεις μετά τη διαπραγμάτευση της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Σαουδική Αραβία υποχώρησε από την αρχική απαίτησή της οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, προκειμένου να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές από την Ισπανία να αγωνιστούν στο Super Cup, το οποίο φιλοξενεί.

Αυτό αποκαλύπτει το πρακτορείο Ρόιτερς επκαλούμενο πληροφορίες κατά τη διαπραγμάτευσης των σαουδαραβικών αρχών με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε πως ο πλήρης εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για την είσοδο στο βασίλειο σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες σε σχετική κυβερνητική ιστοσελίδα.

Ωστόσο, φαίνεται πως έγιναν εξαιρέσεις μετά τη διαπραγμάτευση της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τις τοπικές αρχές προκειμένου να επιτραπεί σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, την Μπιλμπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνουν το ταξίδι και να αγωνιστούν στο τουρνουά, το οποίο διεξάγεται από 10 έως 16 Ιανουαρίου.

Ο προπονητής της Βραζιλίας Τίτε ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαιρεί τον αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης Ρενάν Λόντι από τις κλήσεις για τους επόμενους δύο προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επειδή ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά της COVID-19.

Ο Λόντι βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνιστεί με την Μπιλμπάο σήμερα (13/1), στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του ισπανικού Super Cup. O ποδοσφαιριστής έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και έχει προγραμματίσει τη δεύτερη για τις 31 Ιανουαρίου, ενώ δεν είχε εμβολιαστεί νωρίτερα επειδή είχε νοσήσει από κορονοϊό (είχε διαγνωστεί θετικός τον Απρίλιο του 2020).

Γιατί μεταφέρθηκε στη Σαουδική Αραβία το ισπανικό πρωτάθλημα

Το Ισπανικό Super Cup μεταφέρθηκε στη χώρα της Μέσης Ανατολής, καθώς η RFEF συμφώνησε σε σχετικό συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες μέχρι το 2029. Προβλέπεται πως το συμβόλαιο αυτό θα αποφέρει τελικά κέρδη στο κυβερνητικό όργανο 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εξετάζονται εναλλακτικές για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Στον θρόνο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Αντεπίθεση του Ιράν: Η τέχνη της προσποίησης πριν το «γκολ»

Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα