ΑΘΗΝΑ
12:48
|
26.04.2024
Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Άντονι Αλμπανίζ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για τεράστια αποτυχία που εκθέτει διεθνώς τη χώρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ούτε και σήμερα ανακοίνωσε αν θα ακυρώσει ή όχι τη βίζα του Τζόκοβιτς η κυβέρνηση της Αυστραλίας, με πηγές προσκείμενες στον υπουργό Μετανάστευσης να αναφέρουν ότι η απόφαση μετατέθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, δίχως όμως και αυτό να είναι απόλυτο.

Με τον υπουργό να τηρεί σιγή ιχθύος, κλήθηκε να απαντήσει σήμερα ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον κατά τη συνέντευξή του για την κατάσταση με την πανδημία. Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μόρισον αρνήθηκε να τοποθετηθεί ευθέως στο όλο θέμα. Είπε μόνο πως αναμένει από τις αρχές της χώρας «να εφαρμόσουν την πολιτική της κυβέρνησης», δηλαδή να επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα σε πλήρως (διπλά) εμβολιασμένους ή σε όσους για ιατρικούς λόγους έχουν λάβει εξαίρεση.

Την ίδια ώρα, για υπόθεση που εξελίσσεται σε μπούμερανγκ κάνει λόγο η αμερικανική εφημερίδα New York Times. Περί φιάσκου μιλά πλέον ανοικτά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άντονι Αλμπανίζ, καθώς κατηγόρησε την κυβέρνηση για τεράστια αποτυχία που εκθέτει διεθνώς τη χώρα.

Παρά την ασάφεια ο Τζόκοβιτς, που κληρώθηκε να παίξει τη Δευτέρα με τον συμπατριώτη του, Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, προπονείται κανονικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης της Μελβούρνης. Ωστόσο, ο παλαίμαχος Αυστραλός αντισφαιριστής και νυν σχολιαστής του καναλιού Εννέα, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Όπεν, Τοντ Γούλντριτζ, ο οποίος μίλησε μαζί του είπε πως «είναι ολοφάνερο ότι η όλη κατάσταση τον επηρεάζει αρνητικά».

Πηγές: Deutche Welle

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Κινητοποίηση φοιτητών έξω από τα γραφεία της CVC

Σάντερς προς Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λέει κανείς ότι έχετε σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Ιερώνυμος: Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο κ. Βελόπουλος, ούτε άλλος πολιτικός

Η ByteDance δεν υποχωρεί στις πιέσεις των ΗΠΑ για πώληση του TikTok

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα