ΑΘΗΝΑ
06:54
|
18.05.2024
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Πεκρές.

Όπως σημειώνεται, ο πρωθυπουργός είχε το μεσημέρι ιδιωτικό γεύμα με την περιφερειάρχη της περιοχής του Παρισιού και υποψήφια των Ρεπουμπλικανών (LR) για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Πεκρές, η οποία επισκέπτεται την Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Πεκρές, στο γεύμα/ Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επαναβεβαιώθηκε το παραδοσιακά εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Γαλλίας, συζητήθηκαν οι προκλήσεις της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου είναι μέλη η ΝΔ και οι Ρεπουμπλικανοί (LR), και έγινε εκτενής ανάλυση των γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στο γεύμα παρέστησαν ο πρώην επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μισέλ Μπαρνιέ, και ο βουλευτής Σερρών και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Στα Μέγαρα αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το πρωί του Σαββάτου (15/1) την περιοχή των Μεγάρων, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα