ΑΘΗΝΑ
13:49
|
19.04.2024
Χρήστες στα social media ανασύρουν βίντεο από τα παλιά με αφορμή το σκάνδαλο με τα πάρτι εργασίας εν μέσω καραντίνας και κορονοϊού το 2020.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ντίσκο, πίστα και φωτόσπαθο. Το σκάνδαλο με τα πάρτι εργασίας στον κήπο της πρωθυπουργικής οικίας, Ντάουνινγκ Στριτ, εν μέσω καραντίνας και μία ημέρα πριν από την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φίλιππου, εξελίσσεται σε μόνιμο πονοκέφαλο για τον Μπόρις Τζόνσον και θέτουν πιο σοβαρά από ποτέ σε κίνδυνο το μέλλον του στον πρωθυπουργικό θώκο.

Το τρολάρισμα σε βάρος του Βρετανού πρωθυπουργού, που ζήτησε «συγνώμη» για την εκδήλωση στις 20 Μαΐου από τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων και τον βρετανικό λαό, συνεχίζεται ανελέητο.

Τώρα οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «ξέθαψαν» ένα βίντεο προ δεκαετίας, στο οποίο ο Μπόρις Τζόνσον χορεύει ντίσκο στην πίστα με ένα μέλος της Εθνικής Συνέλευσης, η οποία κραδαίνει στους ρυθμούς της μουσικής το φωτόσπαθο από τον «Πόλεμο των Άστρων».

Το στιγμιότυπο εννοείται πως προέρχεται από χριστουγεννιάτικο πάρτι των Τόρηδων προ Covid-19. Συγκεκριμένα εκτιμάται ότι ο χορός του Μπόρις είναι από ένα πάρτι του 2013 και το Twitter πήρε «φωτιά». «Βασικά είναι απλά ένα πάρτι εργασίας στην πίστα», έγραψε δηκτικά ένας χρήστης. Ο νυν πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, χορεύει με την Τζινέτ Άρνολντ, μέλος της Εθνικής Συνέλευσης του Λονδίνου από το 2000. Η πρώην παρτενέρ του Μπόρις είναι βέβαιο πως δεν θα ξαναχορέψει με τον Τζόνσον. Αυτήν την εβδομάδα, μεσούσης του σκανδάλου, σχολίασε στο Twitter: «Αμφιβάλλω πολύ εάν έχει το ελάχιστο δείγμα τσίπας ο Πρωθυπουργός. Αν θέλει να με διαψεύσει ας παραιτηθεί».

Πηγή: Daily Mail

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα