ΑΘΗΝΑ
12:48
|
19.04.2024
Με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας εγκρίθηκε από την εξεταστική επιτροπή το πόρισμα της Ν.Δ. για το σκάνδαλο με τη λίστα Πέτσα .
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας εγκρίθηκε από την εξεταστική επιτροπή το πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) για το σκάνδαλο με τη λίστα Πέτσα και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος προς συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Κατά τη δωδέκατη κατά σειρά συνεδρίαση της Επιτροπής, οι εισηγητές των κοινοβουλευτικών ομάδων παρουσίασαν τα πορίσματά τους που κατατέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στη γραμματεία της Εξεταστικής και δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το πόρισμα της Ν.Δ. που τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία ως πόρισμα της Επιτροπής, εγκρίθηκε με τη θετική ψήφο των 15 βουλευτών-μελών της πλειοψηφούσας κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ το καταψήφισαν οι 12 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που μετείχε στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής ως εκπρόσωπος των ανεξαρτήτων βουλευτών, ψήφισε «παρών». Το ΜέΡΑ25 απείχε εξ αρχής των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής.

Το πόρισμα της Επιτροπής, με επισυναπτόμενες τις πορισματικές γνώμες που διατύπωσαν από τη δική τους πλευρά τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και πλέον για τη συζήτησή τους στην Ολομέλεια θα πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα που θα υπογράφεται από τουλάχιστον 60 βουλευτές.

Πηγές: ΕΡΤ, Βουλή TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Οι τελευταίες 14 υποψηφιότητες της Νέας Αριστεράς για τις Eυρωεκλογές

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Η Μάρω Δουκα υποψήφια με την Νέα Αριστερά στις Ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα