ΑΘΗΝΑ
08:10
|
20.04.2024
«Τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ θα τα υπερασπιστώ ο ίδιος στο δικαστήριο», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ θα τα υπερασπιστώ ο ίδιος στο δικαστήριο διότι θεωρώ ακράδαντα ότι είναι αθώα», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα συνέκρινε το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ με την δίωξη του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι στη ΝΔ σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας «εμείς σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας είτε η υπόθεση αφορά το ΚΕΕΛΠΝΟ είτε τον κ. Βαξεβάνη. Δεν θα τολμούσα να γράψω ύβρεις για κάποιον που τον καλεί ο εισαγγελέας. Γιατί; Γιατί εμείς δεν είμαστε σαν κι αυτούς».

Ο Παύλος Πολάκης και σύσσωμοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν άμεσα στα όσα ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η υπόθεση Βαξεβάνη είναι στημένη «επειδή τα χρήματα τα πήραν πολιτικοί και υπηρεσιακοί στην Ελλάδα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι στις ΗΠΑ η Novartis πλήρωσε 350 εκατ. δολάρια. «Γιατί δεν ζητάς από την κυβέρνησή σου να απαιτήσει από την Novartis να επιστρέψει τα λεφτά;», διερωτήθηκε με νόημα απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε και μέσα σε ντελίριο απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είστε κάτι σαν «Δρ. Τζέκιλ και κ. Χάιντ. Ο κ. Τσίπρας έγραψε στο Documento άρθρο, υπερασπίστηκε τον κ. Βαξεβάνη και κατηγόρησε την Δικαιοσύνη ως υποχείριο της κυβέρνησης». 

Πριν λίγο απάντησα όπως έπρεπε στα ΨΕΥΔΗ και στην επίδειξη Ακροδεξιάς ιδεολογίας που έκανε ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης στη Βουλή σε συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και εμπορίου.Για την λογική «να τελειώνουμε με την Αριστερά»,για τους ανασφάλιστους ,για τον μαυραγοριτισμο στα Pcr-test .ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ !

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, January 18, 2022
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα