ΑΘΗΝΑ
18:57
|
17.07.2026
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για επικοινωνιακή προπαγάνδα με αφορμή την παραλαβή των έξι πρώτων Rafale.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ), Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) για επικοινωνιακή προπαγάνδα με αφορμή την παραλαβή των έξι πρώτων Rafale.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. στήριξε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία.

Ωστόσο τόνισε ότι «είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα