ΑΘΗΝΑ
21:52
|
22.05.2022
Η φιέστα του κ. Μητσοτάκη για την παραλαβή των Rafale αναδεικνύει την ένδεια της πολιτικής του για τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη «φιέστα» όπως την χαρακτηρίζει της παραλαβής των Rafale, σήμερα στην Αθήνα, ασκεί το ΜέΡΑ25, υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «αφού δεν μπορεί να παράσχει για μία ακόμα φορά άρτο στην κοινωνία, παρέχει θεάματα και μάλιστα ακριβοπληρωμένα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τo MέΡΑ25, έχοντας από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα, δε θα συμμετάσχει στην φιέστα παραλαβής των Rafale.

Τη στιγμή που τα οικονομικά της χώρας μας -παρά τις αντίθετες διακηρύξεις της Κυβέρνησης- βαίνουν όλο και χειρότερα και οι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα από την εγκληματική διαχείριση της Μητσοτάκης Α.Ε. στην πανδημία και μια νέα λιτότητα υπό τη μορφή της ακρίβειας, ο κ. Μητσοτάκης αφού δεν μπορεί να παράσχει για μία ακόμα φορά άρτο στην κοινωνία, παρέχει θεάματα και μάλιστα ακριβοπληρωμένα.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαία η φιέστα της παραλαβής των γαλλικών Rafale, την ώρα που η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει με κάθε τρόπο όλους τους πληττόμενους από την υγειονομική πανδημία και την πανδημία της ακρίβειας, πως λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν, αλλά η Μητσοτάκης Α.Ε. συνεχίζει να τα ανακαλύπτει μόνο όταν υπερχρεώνει την χώρα με δαπανηρές και ατελέσφορες κούρσες εξοπλισμών. Ο κ. Μητσοτάκης αφού δεν μπορεί να παράσχει για μία ακόμα φορά άρτο στην κοινωνία, παρέχει θεάματα και μάλιστα ακριβοπληρωμένα (στο βαθμό που η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί ευχαρίστησε την Ελλάδα που διασφαλίζει 2200 θέσεις εργασίας στην… Γαλλία).

Όσοι λοιπόν «κοιτάξουν σήμερα προς τα πάνω» δεν θα δουν μόνο την επικοινωνιακή φιέστα μιας Κυβέρνησης σε αποδρομή, θα δουν παράλληλα και ένα δυσοίωνο μέλλον για την χώρα μας και τους πολίτες της, που δεν ανατρέπεται με θεάματα, αλλά με τον αγώνα της κοινωνίας για «άρτο», για δημόσια υγεία, για κοινωνική και οικονομική ευημερία των ανθρώπων κι όχι των εμπόρων όπλων και εξοπλισμών.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι Χούθι δεν είναι ενάντια στην επέκταση της εκεχειρίας στην Υεμένη

Η Ουκρανία αποσύρεται από πολλές συμφωνίες της ΚΑΚ

Λιθουανία: Σταμάτησαν οι εισαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας από τη Ρωσία

Ηλιόπουλος: «Επικοινωνιακή φούσκα» τα μέτρα για το ρεύμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα