ΑΘΗΝΑ
15:49
|
15.07.2026
Ρωσικό υποβρύχιο πραγματοποίησε δοκιμαστική βολή πυραύλου Cruise Kalibr κατά χερσαίου στόχου στην Θάλασσα της Ιαπωνίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ρωσικό Ναυτικό θα πραγματοποιήσει σειρά στρατιωτικών ασκήσεων αυτόν και τον επόμενο μήνα στη Μεσόγειο, τη Θάλασσα του Οχότσκ, στον βορειοανατολικό Ατλαντικό Ωκεανό και στον Ειρηνικό Ωκεανό, μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων RIA και Interfax.

Ρωσικό υποβρύχιο πραγματοποίησε δοκιμαστική βολή πυραύλου Cruise Kalibr κατά χερσαίου στόχου στην Θάλασσα της Ιαπωνίας, μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.

Οι ρωσικές στρατιωτικές κινήσεις παρακολουθούνται στενά καθώς η συγκέντρωση ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία, σε συνδυασμό με την απειλητική ρωσική ρητορική έχουν ανησυχήσει τις δυτικές δυνάμεις. Η Μόσχα αρνείται ότι έχει την πρόθεση να επιτεθεί στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα