ΑΘΗΝΑ
03:45
|
05.10.2023
Επίθεση στην κυβέρνηση για την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει το κύμα ακρίβειας εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση στην κυβέρνηση για την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει το κύμα ακρίβειας που πλήττει την κοινωνία εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.), Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και το κύμα ακριβείας που πλήττει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις» τόνισε σε δήλωσή του και επισήμανε ότι: «Είναι κρίσιμο, να ενισχυθεί η υποστελεχωμένη Επιτροπή Ανταγωνισμού, ώστε να αυξηθούν οι έλεγχοι στην αγορά και να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια σε βασικά αγαθά και προϊόντα».

Η συνάντηση του Ν. Ανδρουλάκη εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε ενόψει της επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝ.ΑΛ. και θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα, με αντικείμενο την ακρίβεια και τις προτάσεις του Κινήματος για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Μόσχα από βδομάδα ο πρωθυπουργός του Ιράκ

Θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων, λέει ο υπουργός Υγείας

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Ιστορικά αναγκαίος ένας πολυπολικός κόσμος, λέει ο Πούτιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα