ΑΘΗΝΑ
06:24
|
26.04.2024
Τα φυσικά τοπία της Δράμας έπεισαν την εταιρία παραγωγής της νέας ταινίας του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού και παραγωγού να γυρίσει εκεί τη νέα του ταινία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα φυσικά τοπία της Δράμας έπεισαν την εταιρία παραγωγής της νέας ταινίας του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού, Ρόμπερτ Ντε Νίρο να ξεκινήσει τέλη Απρίλη εκεί, τα γυρίσματα, αντί οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η εταιρία παραγωγής της νέας ταινίας του Ντε Νίρο επικοινώνησε πρώτα με Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ώστε να κάνει αυτοψία σε χώρους της Δράμας που μπορεί να ενδιάφεραν τον σκηνοθέτη επειδή σχετίζονταν με το θέμα της.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM» εκτίμησε πως έχουν ήδη προχωρήσει συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις που αφορούν τα γυρίσματα της χολυγουντιανής ταινίας που θα έχει σαν θέμα τις περιπέτειες ενός πρώην κατάδικου.

Ο Παπαθεοδώρου εκτίμησε μάλιστα πως μία τέτοια παραγωγή μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης και για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και επαγγελματίες της πόλης της Δράμας ή και ευρύτερα.

Ποιες περιοχές της Δράμας ενδιαφέρουν

Ή εταιρία παραγωγής φαίνεται πως έχει δείξει έντονο ενδια΄φέρον για το σπήλαιο του Αγγίτη, το οποίο «ενθουσίασε ως τοποθεσία με τα φυσικά του χαρακτηριστικά τους ανθρώπους της παραγωγής».

Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη...Ένα Μαγευτικό Υπόγειο Ποτάμι

Ως πόλος έλξης για τους παραγωγούς της ταινίας λειτούργησε και το Καπνολογικό Ινστιτούτο της Δράμας, ένα «ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας κτίριο σε απόσταση αναπνοής από τον αστικό ιστό της πόλης», στο οποίο αναμένεται να γυριστούν εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές.

Η ιστορική πορεία του Καπνολογικού Ινστιτούτου Δράμας | agro24.gr

Αίσθηση προκάλεσαν επίσης οι περιοχές γύρω από τη γέφυρα Παρανεστίου, όπως επίσης μονοπάτια και άλλα φυσικά τοπία, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικιλία γυρισμάτων.

Όμορφο Τοπίο Γέφυρα Ελλάδα - Δωρεάν φωτογραφία στο Pixabay

Τα συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαθεοδώρου, έχουν προκριθεί από τον σκηνοθέτη της συγκεκριμένης κινηματογραφικής ταινίας, αφού «φαίνεται να καλύπτουν τις απαιτήσεις του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

The Old Oak: A symbol of endurance

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Σε δημοπρασία ο εξαφανισμένος για 100 χρόνια πίνακας του Κλιμτ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα