ΑΘΗΝΑ
11:08
|
26.04.2024
Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Βασίλης Μποτίνος λόγω κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Καταγγελίες ότι δεν διαθέτει καμία κλίνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Γιαννάκο, ο Βασίλης Μποτίνος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ διότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε μια ΜΕΘ κορονοϊού.

«Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος πιδοσφαιριστής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Βασίλης Μποτίνος με κορωνοιο στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Μόνο που δεν μας λένε ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει μεθ κορωνοιου. Έτσι είναι διασωληνωμένος σε κλινική κορονωιου, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για μεθ τρεις ημέρες.. Μαζί με άλλους 10 δισωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Η ειρωνία της τύχης είναι ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες μεθ στην αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι αυτό λόγο, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός μεθ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν κσι πολλοί κάθε ημέρα..

Η συγκεκριμένες 20 κλίνες μεθ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν πότε για περιστατικά κορωνοιου, λόγω χωροταξικών προβληματων. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά.

Στη ΝΙΚΑΙΑ από την αρχή της πανδημίας πέθαναν σπό κορωνοιο 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από τους θανόντες ήταν διασωληνωμενοι στις κλινικές σε λίστα αναμονής για μεθ και τους πρόλαβε ο θανατος;»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα