ΑΘΗΝΑ
01:48
|
08.09.2024
Σαν βόμβα έσκασε η υπόθεση βιασμού ανήλικης κοπέλας από 37χρονο ιερέα. Άγνωστοι έριξαν μπογιές στην εκκλησία που λειτουργούσε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρά τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, με κυρίαρχο γεγονός τις δύο ακόμη καταγγελίες που προέκυψαν εις βάρος του 37χρονου ιερέα, ο ίδιος αρνείται τα πάντα.

Ο δικηγόρος του ιερέα υποστήριξε, ότι η ανήλικη κοπέλα έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στον ιερέα, ενώ έφτασε  στο σημείο να αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι το κορίτσι, έκανε ότι έκανε για «ίδιον όφελος» ενώ δεν διστάζει να της καταλογίσει «ψυχολογικά προβλήματα».

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πορνογραφικού υλικού, δεν υπάρχει το παραμικρό που να αποδεικνύει ότι υπήρξε μεταξύ του ιερέα και της ανήλικης βιασμός ή ερωτική σχέση. Δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία ούτε ένα μήνυμα ούτε το παραμικρό στοιχείο.

Εάν υπήρχαν μηνύματα, το κορίτσι δεν θα είχε κρατήσει ένα μήνυμα για ένα ραντεβού ή μια φωτογραφία;», υποστήριξε ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης κατ΄ εξακολούθηση και πορνογραφία.

Ο συνήγορος του ιερέα, τονίζει πως «δεν υπάρχει ούτε ένα μήνυμα, δεν υπάρχει ούτε μια μαρτυρία εκτός από της ανήλικης», ενώ σχετικά με το κορίτσι είπε πως «ο ιερέας από την πλευρά του μου έχει εκθέσει ότι το κορίτσι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Είμαι υπερασπιστής και οφείλω να περάσω στον κόσμο την δική του άποψη».

Τα παραπάνω γεγονότα, όπως ήταν φυσικό, εξόργισαν τον κόσμο, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, 21/1/22, βανδάλισαν την εκκλησία που λειτουργούσε ο εν λόγω ιερέας. Άγνωστοι έριξαν μπογιές στην είσοδο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα