ΑΘΗΝΑ
01:31
|
08.09.2024
Πυρκαγιά έπληξε ένα πολυτελές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σοβαρά από πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με πρακτορεία ειδήσεων.

Τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν εντός του χώρου, το Livs Night Club, κατέστρεψαν την οροφή του κτιρίου και οδήγησαν σε δύο εκρήξεις που προκάλεσαν ταραχή, ανέφερε η κυβέρνηση σε μια δήλωση που χαρακτήρισε τους θανάτους «τραγωδία», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Agence France-Presse.

Βίντεο που τραβήχτηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία Bastos της πρωτεύουσας και βρίσκεται κοντά σε πολλές ξένες πρεσβείες, έδειξε μερικά απανθρακωμένα αντικείμενα αλλά όχι εμφανή σημάδια ζημιάς στην πρόσοψη του κτιρίου την Κυριακή. Η φωτιά εκδηλώθηκε πολύ γρήγορα, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, είπε ένας φρουρός ασφαλείας που είδε τη σκηνή, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε καθώς το Καμερούν, το οποίο βρίσκεται στη δυτική ακτή της κεντρικής Αφρικής, φιλοξενεί το φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ένα τουρνουά με ομάδες ποδοσφαίρου που εκπροσωπούν 24 χώρες από όλη την ήπειρο.

Πηγή: NY Times

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα