ΑΘΗΝΑ
03:23
|
24.04.2024
«Αδειάζει» τον Γερεπατρίτη που υποστήριξε ότι απάντησε σε οχλήσεις του όταν επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή και εκδότη, Μένιο Φουρθιώτη φαίνεται βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη να μην αισθάνεται και πολύ άνετα.

Αρχικά, ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στη δημοσιότητα, screenshot από το τηλέφωνό του, προκειμένου να στοιχειοθετήσει επαφές του με τον υπουργό Επικρατείας γράφοντας «Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκλησή σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζεται… αρχίζω με αυτή τη δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis)

Οι συνομιλίες φαίνεται να έχουν καταγραφεί 12 μήνες πριν, όταν οι ποινικές του υποθέσεις του Μένιου Φουρθιώτη δεν είχαν φτάσει ακόμα σε επίπεδο διερεύνησης και εκτός από τον κ. Γεραπετρίτη φαίνεται να αφορούν και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά απαντήσεις από τον υπουργό Επικρατείας και τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι τα όσα αναφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελούν «δημόσιο εκβιασμό ενός υπουργού» .

Ο υπουργός Επικρατείας, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι η μοναδική επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν όταν εκείνος υποστήριζε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «ανθρωποφαγία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Ωστόσο, ο Μένιος Φουρθιώτης, λίγη ώρα αργότερα, επανήλθε, με νέα ανάρτηση στα social media αποκαλύπτωντας ένα γραπτό μήνυμα και αδειάζοντας τον Γ. Γεραπετρίτη, καθώς το μήνυμα δεν έχει σχέση με τις απειλές κατά της ζωής του αλλά ευχαριστεί τον υπόδικο πλέον τηλεπαρουσιαστή για ρεπορτάζ που προέβαλε τον ίδιο στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

«Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες» ανέφερε με νόημα ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis)

Στη σκιά αυτών των εξελίξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέα ανακοίνωση, καλώντας τον πρωθυπουργό να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο άνθρωπος που εισέβαλε σε γραφείο υπουργού με μπράβους και “υψηλή” προστασία, που φυλάσσονταν από 14 αστυνομικούς με απόφαση της κυβέρνησης, που έστησε “πάρτι” με δημόσιο χρήμα μέσω του προγράμματος ΣΥΝεργασία, συνεχίζει να διασύρει τον κ. Μητσοτάκη και τους επιτελείς του. 

Αντί ανόητων δικαιολογιών σαν αυτές του κ. Γεραπετρίτη ότι δήθεν επικοινωνούσε μαζί του γιατί απειλούνταν η ζωή του, λες και το Μαξίμου είναι η Άμεση Δράση, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εδώ και τώρα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Να πει και να αποκαλύψει ο ίδιος την αλήθεια για τη σχέση του Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή. 

Δεν αξίζει στη χώρα και τους πολίτες της ο διασυρμός και η σήψη που αποκαλύπτεται.».

Δίνοντας συνέχεια, ο Μένιος Φουρθιώτης επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση, προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα