ΑΘΗΝΑ
11:48
|
04.06.2026
Σε μια δήλωση που προκαλεί προχώρησε με αφορμή τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό η βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.), η οποία ζήτησε να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό (και όχι μόνο) από χθες το μεσημέρι.

Ο λόγος για τη βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ., Κατερίνα Παπακώστα, η οποία με μια… μνημειώδη δήλωσή της επιχείρησε να φέρει την ατομική ευθύνη στο προσκήνιο, προκειμένου να δικαιολογήσει τα κακώς κείμενα.

Έτσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα trikalavoice.gr, την ώρα που ακόμη παρέμεναν εκατοντάδες οχήματα και οι οδηγοί τους εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, η κυρία Παπακώστα μιλώντας στο «Ζυγό FM 100» είπε επί λέξει να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο»!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δεν υφίσταται από σήμερα κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

ΗΠΑ-Βουλή των Αντιπροσώπων: Πέρασε ψήφισμα που «ψαλιδίζει» τις πολεμικές εξουσίες του Τραμπ στο Ιράν

Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν να εφαρμοστεί η εκεχειρία αν η Χεζμπολάχ σταματήσει τις επιθέσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα