ΑΘΗΝΑ
22:18
|
13.05.2024
Οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία μπορεί να ανιχνεύσουν περισσότερες από 100 ουσίες στο αίμα της Γεωργίας Μπίκα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αύριο Παρασκευή ή το αργότερο τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, αναμένουν οι αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων τοξικολογικών εξετάσεων από το εργαστήριο της Βέρνης στην Ελβετία για τον καταγγελλόμενο ομαδικό βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μπορούν να εντοπίσουν περισσότερες από 100 ουσίες. Θα ρίξουν, ως εκ τούτου, σχετικό φως στην υπόθεση καθώς θα απαντήσουν στο ερώτημα εάν και ποιες ναρκωτικές ουσίες δόθηκαν στην 24χρονη.

Τι είπε ο νέος μάρτυρας

Νωρίτερα σήμερα κατέθεσε στο γραφείο της πέμπτης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ακόμη ένας «καλεσμένος» στο μοιραίο πάρτι με την αποτρόπαια εξέλιξη.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης που επικαλούνται τον δικηγόρο του μάρτυρα, ο τελευταίος έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων της μοιραίας νύχτας καθώς ισχυρίστηκε πως είδε την 24χρονη στο ξενοδοχείο και πως δεν την αντίκρισε σε άσχημη κατάσταση μετά την παραμονή της στην σουίτα 401.

Επίσης ισχυρίζεται πως δεν είδε στο πάρτι τίποτε περίεργο ή παράνομο.

Ως αργότερα απόψε δεν αποκλείεται να καταθέσουν ακόμη δύο παρευρισκόμενοι στο πάρτι με την εφιαλτική κατάληξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα