ΑΘΗΝΑ
08:46
|
19.05.2024
Η ΕΙΝΑΠ συμμετέχει στο συλλαλητήριο των σωματείων το Σάββατο 29/01/22 στις 11:30 στο Σύνταγμα και στηρίζει τον αγώνα των γιατρών του Παίδων Αγία Σοφία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) κάνει γνωστό ότι συμμετέχει στο συλλαλητήριο των σωματείων το Σάββατο 29/01/22 στις 11:30 στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρει: «Διεκδικούμε μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους άμεσα μέτρα ανακούφισης, υπερασπιζόμαστε την προστασία της υγείας και της ζωής μας τόσο από την πανδημία όσο και από τις φυσικές καταστροφές.
Διεκδικούμε:
• Να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας από όλες τις φυσικές καταστροφές με επαρκή κρατική χρηματοδότηση.
• Κρατική χρηματοδότηση και ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, των νοσοκομείων και στην ΠΦΥ με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, νέες ΜΕΘ, επαναλειτουργία των νοσοκομείων που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια».

Σε δεύτερη ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ τονίζει πως: «στηρίζει τον αγώνα των γιατρών του Παίδων Αγία Σοφία ενάντια στη μετακίνηση γιατρών από τα παιδιατρικά νοσοκομεία στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας.
Διεκδικούμε:
• Να στελεχωθούν επαρκώς όλα τα παιδιατρικά νοσοκομεία, όπως και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, η οποία να έχει και την ευθύνη των εμβολιασμών.
• Να απεμπλακεί το προσωπικό των νοσοκομείων από τους εμβολιασμούς
Στηρίζουμε τη στάση εργασίας των γιατρών του Παίδων Αγία Σοφία τη Δευτέρα 31/01/22 και ώρα 12:00 με 15:00».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα