ΑΘΗΝΑ
01:52
|
27.04.2024
«Η Αττική Οδός θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα» τόνισε ο Μητσοτάκης, ρίχνοντας τα βέλη του στον Τσίπρα και για το Μάτι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την έντονη αντιπαράθεση Τσίπρα – Στυλιανίδη στη Βουλή, τον λόγο πήρε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παραδέχτηκε τα σφάλματα που έγιναν στη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

«Γνωρίζετε καλύτερα από μένα πόσο τραυματικές μπορεί να είναι οι εμπειρίες των φυσικών καταστροφών. Η Αττική Οδός θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης το έχει η Αττική Οδός που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να κρατήσει το δρόμο ανοιχτό. Κανείς μετεωρολόγος δεν προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας και στα Βόρεια Προάστια που έφτασε τους 50 πόντους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για αφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς την Αττική Οδό. «Αναφερθήκατε ότι δεν πρέπει να κάνω τον μεσάζοντα. Εγώ εξασφάλισα τα 2.000 ευρώ αποζημίωση. Γιατί τέτοια αγάπη προς την Αττική Οδό;», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Και κατέληξε: «Αναφερθήκατε σε προσχηματική συγγνώμη. Προτιμώ την ειλικρινή συγγνώμη, από την καμία συγγνώμη όταν είχαμε 120 νεκρούς στο Μάτι».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα